2015-10-15 06:00

2015-10-15 06:00

Upp till kamp mot fattigdom

UTANFÖRSKAP:

Att många pensionärer lever i fattigdom, de som har slitit och byggt upp detta land, är skamligt! Men det finns en grupp till som har det tufft i samhället vi med en funktionsskillnad där många som inte kan arbeta får leva på existensen till exempel jag själv, som har 93 kronor per dag. Skamligt även det!

Man får inte vara gammal eller ha något hinder för att vara värd något eller få ett bra liv. Vi bör gå samman och göra något åt detta och det nu!

A C

Att många pensionärer lever i fattigdom, de som har slitit och byggt upp detta land, är skamligt! Men det finns en grupp till som har det tufft i samhället vi med en funktionsskillnad där många som inte kan arbeta får leva på existensen till exempel jag själv, som har 93 kronor per dag. Skamligt även det!

Man får inte vara gammal eller ha något hinder för att vara värd något eller få ett bra liv. Vi bör gå samman och göra något åt detta och det nu!

A C