2015-10-15 06:00

2015-10-15 06:00

Landsbygdsidyllen är på utdöende

VÄSE:

Jag flyttade på 90-talet till Väse, då ett mycket idylliskt och fint litet samhälle med diverse service, bland annat en mycket välsorterad lanthandel.

Nu är allt borta och det mest förvånande är att inget görs eller har gjorts för att förhindra att allt utplånas och samhället blir en ödslig sovstad. Det fanns något som kallades Väse framtid, men det tycks nu vara helt insomnat.

Viktigast på en liten ort är lanthandeln. För visst går det att driva affär även på en så här liten ort, om bara verksamheten sköts och vilja och engagemang finns. Men tyvärr verkar inget av det finnas här...

Snart går flyttlasset

Jag flyttade på 90-talet till Väse, då ett mycket idylliskt och fint litet samhälle med diverse service, bland annat en mycket välsorterad lanthandel.

Nu är allt borta och det mest förvånande är att inget görs eller har gjorts för att förhindra att allt utplånas och samhället blir en ödslig sovstad. Det fanns något som kallades Väse framtid, men det tycks nu vara helt insomnat.

Viktigast på en liten ort är lanthandeln. För visst går det att driva affär även på en så här liten ort, om bara verksamheten sköts och vilja och engagemang finns. Men tyvärr verkar inget av det finnas här...

Snart går flyttlasset