2015-10-14 06:00

2015-10-14 06:00

Nej tack till mynt!

BETALMEDEL:

Svar till signaturen Boje (NWT 13/10):

Jag håller inte med om att mynt behövs som betalmedel. Är man så gammal att man inte har eller kan betala med betalkort i automaterna så är det väldigt enkelt att skaffa och lära sig. De allra flesta har betalkort i dag, få går omkring med mynt i fickan.

Det innebär stora besparingar om mynten tas bort, så jag tycker att de ska ta bort.

Euro

Svar till signaturen Boje (NWT 13/10):

Jag håller inte med om att mynt behövs som betalmedel. Är man så gammal att man inte har eller kan betala med betalkort i automaterna så är det väldigt enkelt att skaffa och lära sig. De allra flesta har betalkort i dag, få går omkring med mynt i fickan.

Det innebär stora besparingar om mynten tas bort, så jag tycker att de ska ta bort.

Euro