2015-10-12 06:00

2015-10-12 06:00

Enda ljuspunkten runt Stora torget

KROGAR:

Skäms, Karlstads kommun! Hela våren har krögarna byggt om sina uteserveringar för att de ska anpassas till alla stadgar och förordningar som finns, till vilket tack då? Den enda ljuspunkten som finns runt det fula torget är just dessa serveringar. Se till att modernisera ledningen för Karlstads kommun, låt oss få ett levande torg!

Piroger

Skäms, Karlstads kommun! Hela våren har krögarna byggt om sina uteserveringar för att de ska anpassas till alla stadgar och förordningar som finns, till vilket tack då? Den enda ljuspunkten som finns runt det fula torget är just dessa serveringar. Se till att modernisera ledningen för Karlstads kommun, låt oss få ett levande torg!

Piroger

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.