2015-10-10 06:00

2015-10-10 06:00

Vill få Sjögren till Folkets hus

MUSIK:

Jag undrar varför Christer Sjögren så gärna sjunger och hyllar Frank Sinatra, denne slätstrukna amerikanska drinkare. Hans röst var inte särskilt lustfylld, men nu reser Sjögren land och rike runt för att sjunga Sinatra. Konstigt!

Christers röst är däremot speciell. Skulle han inte kunna komma till Folket hus i Skoghall och sjunga till dansband som han är så bra på? Det skulle säkert bli succé!

Dansant

Jag undrar varför Christer Sjögren så gärna sjunger och hyllar Frank Sinatra, denne slätstrukna amerikanska drinkare. Hans röst var inte särskilt lustfylld, men nu reser Sjögren land och rike runt för att sjunga Sinatra. Konstigt!

Christers röst är däremot speciell. Skulle han inte kunna komma till Folket hus i Skoghall och sjunga till dansband som han är så bra på? Det skulle säkert bli succé!

Dansant