2015-10-10 06:00

2015-10-10 06:00

Placera flyktingarna i ishallen

KARLSTAD:

Flyktingar väller in i landet och kommunerna har svårt att hitta bostäder. För Karlstads del ser jag inga problem. Vi har en enorm byggnad som bara används till nöje och lek: Löfbergs arena. Där finns utrymme, sanitära utrymmen och restaurang – ett perfekt ställe att hysa in flyktingar på under en period. De välbetalda, bortskämda lirarna som brukar vara där kan gott leka med något annat några år, till exempel vara lekledare till flyktingarna.

Om sen våra politiker med öppna hjärtan och stora villor tar sig an några flyktingar och låter dem bo i nåt rum i huset, så tror jag att flyktingfrågan är löst för Karlstads kommun. Detta förslag gäller också våra fattiga tiggare. Med hopp om öppna hjärtan och dörrar,

Ulf Eriksson

Flyktingar väller in i landet och kommunerna har svårt att hitta bostäder. För Karlstads del ser jag inga problem. Vi har en enorm byggnad som bara används till nöje och lek: Löfbergs arena. Där finns utrymme, sanitära utrymmen och restaurang – ett perfekt ställe att hysa in flyktingar på under en period. De välbetalda, bortskämda lirarna som brukar vara där kan gott leka med något annat några år, till exempel vara lekledare till flyktingarna.

Om sen våra politiker med öppna hjärtan och stora villor tar sig an några flyktingar och låter dem bo i nåt rum i huset, så tror jag att flyktingfrågan är löst för Karlstads kommun. Detta förslag gäller också våra fattiga tiggare. Med hopp om öppna hjärtan och dörrar,

Ulf Eriksson