2015-10-10 06:00

2015-10-10 06:00

Nöjd och belåten med att färdas i gamla tågvagnar

RESOR: Fräscht och trevligt

Svar till signaturen Besviken resenär (NWT 8/10):

Tänk så olika vi är! Jag reser med glädje med Tågab, som för övrigt har en i mitt tycke generös resegaranti.

Jag trivs med att sitta i de gamla tågvagnarna och har hittills funnit att allt varit fräscht. Bemötandet har varit hjälpsamt och vänligt vid exempelvis tågförsening på grund av översvämningskatastrof i Kristinehamn eller strömlöst i Sikfors.

Så jag kommer fortsatt att välja Tågab, förutsatt att de trafikerar den sträcka jag tänkt resa.

Nöjd miljöresenär

Svar till signaturen Besviken resenär (NWT 8/10):

Tänk så olika vi är! Jag reser med glädje med Tågab, som för övrigt har en i mitt tycke generös resegaranti.

Jag trivs med att sitta i de gamla tågvagnarna och har hittills funnit att allt varit fräscht. Bemötandet har varit hjälpsamt och vänligt vid exempelvis tågförsening på grund av översvämningskatastrof i Kristinehamn eller strömlöst i Sikfors.

Så jag kommer fortsatt att välja Tågab, förutsatt att de trafikerar den sträcka jag tänkt resa.

Nöjd miljöresenär