2015-10-09 06:00

2015-10-09 06:00

Kulturen ska inte prioriteras

LANDSTINGET:

Landstinget ska ta bort 300 tjänster i ett läge där personalen redan går på knäna. På avdelningarna läggs patienter i korridorerna och lediga kontorsutrymmen. Jag ser det själv då jag befinner mig på sjukhuset varannan vecka, och akuten är en katastrof med mycket stor personalomsättning och mycket slarv.

Samtidigt ska Landstingsfastigheter lägga 50 miljoner kronor på ombyggnad av Värmlands museum. Detta är ju helt otroligt, de får väl prioritera vården framför kulturen!

Janne

Landstinget ska ta bort 300 tjänster i ett läge där personalen redan går på knäna. På avdelningarna läggs patienter i korridorerna och lediga kontorsutrymmen. Jag ser det själv då jag befinner mig på sjukhuset varannan vecka, och akuten är en katastrof med mycket stor personalomsättning och mycket slarv.

Samtidigt ska Landstingsfastigheter lägga 50 miljoner kronor på ombyggnad av Värmlands museum. Detta är ju helt otroligt, de får väl prioritera vården framför kulturen!

Janne