2015-10-09 06:00

2015-10-09 06:00

Dra in på kultur och nöjen

LANDSTINGET:

Landstinget i Värmland går på knäna och sjukvårdpersonal hotas av uppsägning...

Vi avsätter skattepengar till friskvård, sjukvård och förebyggande hälsovård. Men kultur – var platsar det in? Jo, under rubriken nöjen. Och om jag har ansträngd ekonomi, vad får jag då minska på? Jo, mina utgifter för nöjen...

Hur mycket lägger landstinget ut på konst, musik och inte minst Värmlands museum? Dags för en öppen redovisning!

Undrande skattebetalare

Landstinget i Värmland går på knäna och sjukvårdpersonal hotas av uppsägning...

Vi avsätter skattepengar till friskvård, sjukvård och förebyggande hälsovård. Men kultur – var platsar det in? Jo, under rubriken nöjen. Och om jag har ansträngd ekonomi, vad får jag då minska på? Jo, mina utgifter för nöjen...

Hur mycket lägger landstinget ut på konst, musik och inte minst Värmlands museum? Dags för en öppen redovisning!

Undrande skattebetalare