2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Svårt att få kontakt

TIDNINGSTJÄNST:

Tidningstjänst gör för det mesta ett utmärkt jobb med tidningen i brevlådan tidigt på morgonen. Ibland blir det fel och det får man acceptera men varför inte leverera tidningen som missats dagen därpå? Har anmält de senaste felen, två gånger under augusti–oktober i Hagfors, via felanmälan på nätet, men aldrig fått ett svar och aldrig att den missade tidningen kommer nästa dag.

Tidningslös

Tidningstjänst gör för det mesta ett utmärkt jobb med tidningen i brevlådan tidigt på morgonen. Ibland blir det fel och det får man acceptera men varför inte leverera tidningen som missats dagen därpå? Har anmält de senaste felen, två gånger under augusti–oktober i Hagfors, via felanmälan på nätet, men aldrig fått ett svar och aldrig att den missade tidningen kommer nästa dag.

Tidningslös