2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Mammografi och flyktingboende

VÄRMLAND:

Ja och som grädde på moset får vi avgiftsfri mammografi, hur mycket rör det sig om i inkomstbortfall? Vem är det egentligen som inte har råd att betala dessa 200 kronorna per år? Mitt råd till landstinget är att be Löfven om lite pengar för han har en hel del i de tomma ladorna. För vad sägs om flera hundra miljoner som han har varit i FN och lovat bort för att köpa en plats i FN:s säkerhetsråd, eller de 350 miljonerna till Afrika söder om Sahara för att lära dem att få kunskap om hur kroppen fungerar – säkert sex, preventivmedel och mänskliga rättigheter.

Så till sist en fråga till er på vintersportorterna i Värmland: var ska ni göra av flyktingarna i november och december eftersom ni har gett lov för boende fram till dess? Situationen på bostadsmarknaden lär väl knappast ha ändrats under oktober då det fortfarande kommer cirka 1 000 personer om dagen.

Olivia, fd moderat

Ja och som grädde på moset får vi avgiftsfri mammografi, hur mycket rör det sig om i inkomstbortfall? Vem är det egentligen som inte har råd att betala dessa 200 kronorna per år? Mitt råd till landstinget är att be Löfven om lite pengar för han har en hel del i de tomma ladorna. För vad sägs om flera hundra miljoner som han har varit i FN och lovat bort för att köpa en plats i FN:s säkerhetsråd, eller de 350 miljonerna till Afrika söder om Sahara för att lära dem att få kunskap om hur kroppen fungerar – säkert sex, preventivmedel och mänskliga rättigheter.

Så till sist en fråga till er på vintersportorterna i Värmland: var ska ni göra av flyktingarna i november och december eftersom ni har gett lov för boende fram till dess? Situationen på bostadsmarknaden lär väl knappast ha ändrats under oktober då det fortfarande kommer cirka 1 000 personer om dagen.

Olivia, fd moderat