2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Ingen respekt för patienterna

VÅRD:

Man ska dra in personal i vården, skrämmande! En människa måste i dagens samhälle ha dator, helst med webbkamera, så man kan prata med sin läkare. Helst ingen personlig kontakt. Ringer man till sin vårdcentral, får man sitta i kö. Kommer man fram är det 99 gånger av 100 en otrevlig som svarar. Har man psykiska besvär är det knappast någon idé att be om tid, tonen blir genast spydigare.

Jag tycker så otroligt synd om gamla människor, som inte ens vet hur mansätter på en dator, om de nu ens har en vilket jag knappt tror. Jag är ”glad” (svårt att skriva) att mina föräldrar somnade in stilla i hemmet.

Är det inte dubbelmoral att lägga 55 miljoner kronor på museet? Lägg det på vården i stället! Respekten för sjuka människor är borta.

Tina

Man ska dra in personal i vården, skrämmande! En människa måste i dagens samhälle ha dator, helst med webbkamera, så man kan prata med sin läkare. Helst ingen personlig kontakt. Ringer man till sin vårdcentral, får man sitta i kö. Kommer man fram är det 99 gånger av 100 en otrevlig som svarar. Har man psykiska besvär är det knappast någon idé att be om tid, tonen blir genast spydigare.

Jag tycker så otroligt synd om gamla människor, som inte ens vet hur mansätter på en dator, om de nu ens har en vilket jag knappt tror. Jag är ”glad” (svårt att skriva) att mina föräldrar somnade in stilla i hemmet.

Är det inte dubbelmoral att lägga 55 miljoner kronor på museet? Lägg det på vården i stället! Respekten för sjuka människor är borta.

Tina