2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Fängelse åt immigranterna

SAMHÄLLE:

Varför inte upplåta alla våra fängelser till immigranterna? Här finns utmärkta lokaliteter med gym, badbassänger, datorer, TV, spel, gratis mat och kläder, fri psykiatrisk vård, läkar- och tandvård med mera. Fångarna kan släppas ut. De gör inte mer skada ute i samhället än de gör inne i fängelserna, där de till stor del ägnar sig åt uppbyggnad av kriminella nätverk et cetera.

Ett tokigt förslag, tycker ni. Det är inte tokigare än den invandringspolitik vi nu ser.

Pragmatiker

Varför inte upplåta alla våra fängelser till immigranterna? Här finns utmärkta lokaliteter med gym, badbassänger, datorer, TV, spel, gratis mat och kläder, fri psykiatrisk vård, läkar- och tandvård med mera. Fångarna kan släppas ut. De gör inte mer skada ute i samhället än de gör inne i fängelserna, där de till stor del ägnar sig åt uppbyggnad av kriminella nätverk et cetera.

Ett tokigt förslag, tycker ni. Det är inte tokigare än den invandringspolitik vi nu ser.

Pragmatiker