2015-10-07 06:00

2015-10-07 06:00

Föregå med gott exempel

TRAFIK:

Svar till signaturen Yrkeschaufför (NWT 2/10):

Den hastighet som står på skyltarna är den maximalt tillåtna. Man får köra långsammare om man vill och ingen dör av det. Det borde du veta. Det är den som har bråttom som måste vara försiktig. Inte heller yrkeschaufförer får bryta regler för hastigheter och omkörningar, vilket dock många yrkeschaufförer gör. Reglerna gäller för alla och yrkeschaufförer borde föregå med gott exempel, inte skriva idiotiska insändare.

Sofie Lind

Svar till signaturen Yrkeschaufför (NWT 2/10):

Den hastighet som står på skyltarna är den maximalt tillåtna. Man får köra långsammare om man vill och ingen dör av det. Det borde du veta. Det är den som har bråttom som måste vara försiktig. Inte heller yrkeschaufförer får bryta regler för hastigheter och omkörningar, vilket dock många yrkeschaufförer gör. Reglerna gäller för alla och yrkeschaufförer borde föregå med gott exempel, inte skriva idiotiska insändare.

Sofie Lind