2015-10-02 06:00

2015-10-02 06:00

Många kör för långsamt

TRAFIK:

Till alla er som är ute med bilen och tittar mer på omgivningen än på vägen: håll hastigheten och kör inte i 30 km/tim under. Det är inte de som kör fort som skapar olyckorna utan ni som hindrar annan trafik som håller laglig hastighet. Stanna hemma eller ta färdtjänst nästa gång ni ska ut i trafiken, så slipper det bli irritation på vägarna!

Yrkeschaufför

Till alla er som är ute med bilen och tittar mer på omgivningen än på vägen: håll hastigheten och kör inte i 30 km/tim under. Det är inte de som kör fort som skapar olyckorna utan ni som hindrar annan trafik som håller laglig hastighet. Stanna hemma eller ta färdtjänst nästa gång ni ska ut i trafiken, så slipper det bli irritation på vägarna!

Yrkeschaufför

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.