2015-09-26 06:00

2015-09-26 06:00

Ingen desinformation

SD-POLITIK:

Replik till Hans-Tommy Berg (NWT 17/9):

Är det att sprida desinformation när SD:s budget visar att man minskar på välfärdspengarna och biståndet samt förbättrar för storbanker och höginkomsttagare? Är det att sprida desinformation när SD i riksdagen konsekvent har röstat emot de förslag som de själva lagt för att till exempel förbättra för de gamla och arbetslösa? Är det att sprida desinformation när man påtalar att Jimmie Åkesson struntar i fakta och anser att fakta inte är viktigt när han har en ”känsla”?

Det kokar i Sverige och Europa. Den tysta majoriteten har äntligen slutat vara tyst. Pegida drog cirka fyra personer till sina evenemang, länge planerade; Jimmies sommartal cirka 1 500. De spontana mötena för flyktingar och mot rasism har, runt om i landet och Europa, dragit 10 000-tals, för att inte tala om allt frivilligt som görs runt om i hela landet.

Sören

Replik till Hans-Tommy Berg (NWT 17/9):

Är det att sprida desinformation när SD:s budget visar att man minskar på välfärdspengarna och biståndet samt förbättrar för storbanker och höginkomsttagare? Är det att sprida desinformation när SD i riksdagen konsekvent har röstat emot de förslag som de själva lagt för att till exempel förbättra för de gamla och arbetslösa? Är det att sprida desinformation när man påtalar att Jimmie Åkesson struntar i fakta och anser att fakta inte är viktigt när han har en ”känsla”?

Det kokar i Sverige och Europa. Den tysta majoriteten har äntligen slutat vara tyst. Pegida drog cirka fyra personer till sina evenemang, länge planerade; Jimmies sommartal cirka 1 500. De spontana mötena för flyktingar och mot rasism har, runt om i landet och Europa, dragit 10 000-tals, för att inte tala om allt frivilligt som görs runt om i hela landet.

Sören