2015-09-26 06:00

2015-09-26 06:00

Har väntati ett halvår

TRYGG VÅRD:

I april listade jag mig som patient vid vårdcentralen Gripen i Karlstad. Då fick jag en folder med rubriken ”Vårdcentralen Gripen – Trygghet nära dig”. Senare samma vecka ringde jag för att beställa tid för en hälsokontroll och blev inlagd i en kölista.

I juli ringde jag och frågade om jag kanske hade blivit bortglömd. Men nej då, jag stod på väntelistan, fast det var ont om läkare.

Nu är det snart oktober. Sex månader har gått och jag har ännu inte fått någon tid!

Kanske bidrar detta till att folk i högre grad söker sig till akuten och belastar den?

Så lagom tryggt

I april listade jag mig som patient vid vårdcentralen Gripen i Karlstad. Då fick jag en folder med rubriken ”Vårdcentralen Gripen – Trygghet nära dig”. Senare samma vecka ringde jag för att beställa tid för en hälsokontroll och blev inlagd i en kölista.

I juli ringde jag och frågade om jag kanske hade blivit bortglömd. Men nej då, jag stod på väntelistan, fast det var ont om läkare.

Nu är det snart oktober. Sex månader har gått och jag har ännu inte fått någon tid!

Kanske bidrar detta till att folk i högre grad söker sig till akuten och belastar den?

Så lagom tryggt