2015-09-22 06:00

2015-09-22 06:00

Många cyklar som småbarn...

KARLSTAD:

Jag har alltid cyklat på höger sida, men nu har kommunen, genom streckmålning, börjat tvinga mig att mitt i cykelbanan. Det leder till många otäcka situationer då främst unga kommer svischande förbi i hög fart – på båda sidor... Det är ett skamligt uppträdande i trafiken! De beter sig som om de kom direkt från förskolan. Inga fler sådana här delade cykelbanor, tack!

40 år i sadeln

Jag har alltid cyklat på höger sida, men nu har kommunen, genom streckmålning, börjat tvinga mig att mitt i cykelbanan. Det leder till många otäcka situationer då främst unga kommer svischande förbi i hög fart – på båda sidor... Det är ett skamligt uppträdande i trafiken! De beter sig som om de kom direkt från förskolan. Inga fler sådana här delade cykelbanor, tack!

40 år i sadeln

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.