2015-09-22 06:00

2015-09-22 06:00

Lumpet attfuskparkera

GRUMS:

Nyligen hade jag ett ärende till apoteket i Grums. När jag kom dit stod det två bilar på de enda handikapplatserna som finns vid ingången från Grönbersgatan. Men ingen av dem hade något parkeringstillstånd för handikappade!

Det finns få beteenden som är lumpnare än olovlig parkering på handikapplatser, anser jag! Finns det ingen som övervakar att sådana förbud efterlevs?

Handikappad på riktigt

Nyligen hade jag ett ärende till apoteket i Grums. När jag kom dit stod det två bilar på de enda handikapplatserna som finns vid ingången från Grönbersgatan. Men ingen av dem hade något parkeringstillstånd för handikappade!

Det finns få beteenden som är lumpnare än olovlig parkering på handikapplatser, anser jag! Finns det ingen som övervakar att sådana förbud efterlevs?

Handikappad på riktigt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.