2015-09-15 06:00

2015-09-16 11:00

Öppna dialog med SD

FLYKTINGAR

Det skrämmer mig hur statsminister Stefan Löfven tänker i flyktingpolitiken.

Hur skall Sverige ensam klara av alla flyktingar, när andra EU-länder backar och skärper gränserna. Vi har tillräckligt med problem med våra egna, romer och de flyktingar och invandrare som redan finns i Sverige. Varför utesluter ni SD i debatten? Ni vågar inte men hur kan ni utesluta mer än 20 procent av befolkningens vilja? Det kommer att sluta med katastrof, du verkar inte kompetent för din uppgift. Du är i minoritet och borde vakta din tunga, Stefan Löfven.

Helt förtvivlad

Hur skall Sverige ensam klara av alla flyktingar, när andra EU-länder backar och skärper gränserna. Vi har tillräckligt med problem med våra egna, romer och de flyktingar och invandrare som redan finns i Sverige. Varför utesluter ni SD i debatten? Ni vågar inte men hur kan ni utesluta mer än 20 procent av befolkningens vilja? Det kommer att sluta med katastrof, du verkar inte kompetent för din uppgift. Du är i minoritet och borde vakta din tunga, Stefan Löfven.

Helt förtvivlad