2015-09-12 06:00

2015-09-12 06:00

Vi behöver mer idrott på schemat

SKOLA:

Jag är en idrottsintresserad grabb som älskar att röra på mig och jag är så förbannad på att vi bara har en idrottslektion i veckan i skolan. Alla vi som sitter stilla hela veckorna behöver absolut mer tid att sträcka på våra ben. Jag blir glad när vi har idrott på schemat i klassen, för alla är så positiva över att få göra något tillsamman, annat än att bara sitta i ett klassrum.

Jag hoppas att detta ändras, för det är något som alla kommer att bli nöjda med.

Idrottspöjk

Jag är en idrottsintresserad grabb som älskar att röra på mig och jag är så förbannad på att vi bara har en idrottslektion i veckan i skolan. Alla vi som sitter stilla hela veckorna behöver absolut mer tid att sträcka på våra ben. Jag blir glad när vi har idrott på schemat i klassen, för alla är så positiva över att få göra något tillsamman, annat än att bara sitta i ett klassrum.

Jag hoppas att detta ändras, för det är något som alla kommer att bli nöjda med.

Idrottspöjk