2015-09-10 06:00

2015-09-10 06:00

Det är definitivt slutsimmat i det ogästvänliga badhuset

KARLSTAD: Otillgängligt och dåligt städat

Jag motionssimmar några gånger i veckan men har slutat att göra det i Karlstads badhus utan åker till Kristinehamns i stället, och ibland kostar jag på mig en resa till Örebro. Där är det både bättre och billigare, och man känner sig dessutom välkommen.

Det blir trångt i bassängen när det bara finns tre banor tillgängliga i det jag kallar barnbassängen. Där är det så grunt att man slår knäna i botten. Den stora bassängen är alltid upptagen, banorna där är aldrig tillgängliga för den betalande allmänheten. Det är därtill dåligt städat: man får hår och annat på sig under simturen. Dessutom är golven hala av hudavlagringar.

Parkeringen är också total en katastrof. Först ska vi betala för att bygga parkeringsplatser via kommunalskatten, sedan ska vi betala den en gång till, när vi nyttjar den...

Det är definitivt slutsimmat för mig i Karlstads badhus!

Badtomten

Jag motionssimmar några gånger i veckan men har slutat att göra det i Karlstads badhus utan åker till Kristinehamns i stället, och ibland kostar jag på mig en resa till Örebro. Där är det både bättre och billigare, och man känner sig dessutom välkommen.

Det blir trångt i bassängen när det bara finns tre banor tillgängliga i det jag kallar barnbassängen. Där är det så grunt att man slår knäna i botten. Den stora bassängen är alltid upptagen, banorna där är aldrig tillgängliga för den betalande allmänheten. Det är därtill dåligt städat: man får hår och annat på sig under simturen. Dessutom är golven hala av hudavlagringar.

Parkeringen är också total en katastrof. Först ska vi betala för att bygga parkeringsplatser via kommunalskatten, sedan ska vi betala den en gång till, när vi nyttjar den...

Det är definitivt slutsimmat för mig i Karlstads badhus!

Badtomten