2015-09-09 06:00

2015-09-09 06:00

Vakna, Transportstyrelsen!

KÖRKORTSBYTE:

Da jeg henvendte meg til dere første gangen for å få byttet mitt norske førerkort tIl et svensk var mitt norskefortsatt gyldig. Det var for mer enn to måneder siden. Mens dere har somlet har mitt førerkort utløpt.

Det eneste jeg har mottatt fra dere er et skjema for utfylling; sendt som B-post og som jeg returnerte samme dag.

Flere ganger har jeg ringt dere og etterlyst førerkortet og hver gang fått forskjellige tomme svar. Det er forsinkelse på grunn av ferie, det kommer snart et brev, et brev som aldri kommer, og lignende.

I elektronikkens tidsalder burde detta minutterå samle inn nødvendige opplysninger og sende meg førerkortet. Det tyder på alvorlig systemsvikt hos dere når dere har brukt mer enn to måneder på å sende meg et svensk førerkort.

Forstår dere ikke at bilistene lider mens dere sover?

Henrik Laurvik

Töcksfors

Da jeg henvendte meg til dere første gangen for å få byttet mitt norske førerkort tIl et svensk var mitt norskefortsatt gyldig. Det var for mer enn to måneder siden. Mens dere har somlet har mitt førerkort utløpt.

Det eneste jeg har mottatt fra dere er et skjema for utfylling; sendt som B-post og som jeg returnerte samme dag.

Flere ganger har jeg ringt dere og etterlyst førerkortet og hver gang fått forskjellige tomme svar. Det er forsinkelse på grunn av ferie, det kommer snart et brev, et brev som aldri kommer, og lignende.

I elektronikkens tidsalder burde detta minutterå samle inn nødvendige opplysninger og sende meg førerkortet. Det tyder på alvorlig systemsvikt hos dere når dere har brukt mer enn to måneder på å sende meg et svensk førerkort.

Forstår dere ikke at bilistene lider mens dere sover?

Henrik Laurvik

Töcksfors