2015-08-28 06:00

2015-08-28 06:00

Får ta emot andras sms

INTEGRITET:

Efter att ha tecknat nytt mobiltelefonabonnemang hos Tele 2 så har jag fått ett flertal sms till mitt nya nummer, ett nummer som dessvärre också är någon annans gamla nummer...

Sms:en är ibland från privatpersoner, men det är också kallelser till vårdcentral, akademiska neuropsykiatriska kliniken och beroendecentrum. Högst privata saker, med andra ord – särskilt då de är adresserade med den föregående abonnentens för- och efternamn!

Tele 2 hälsar att jag har en möjlighet att betala extra (!) för att få ett nytt nummer, men kan då inte ens lämna några garantier för att jag inte får någon annans meddelanden.

Skandalöst! Tänk er för när det blir dags att välja nytt abonnemang!

Brevduvan

Efter att ha tecknat nytt mobiltelefonabonnemang hos Tele 2 så har jag fått ett flertal sms till mitt nya nummer, ett nummer som dessvärre också är någon annans gamla nummer...

Sms:en är ibland från privatpersoner, men det är också kallelser till vårdcentral, akademiska neuropsykiatriska kliniken och beroendecentrum. Högst privata saker, med andra ord – särskilt då de är adresserade med den föregående abonnentens för- och efternamn!

Tele 2 hälsar att jag har en möjlighet att betala extra (!) för att få ett nytt nummer, men kan då inte ens lämna några garantier för att jag inte får någon annans meddelanden.

Skandalöst! Tänk er för när det blir dags att välja nytt abonnemang!

Brevduvan