2015-08-18 06:00

2015-08-18 06:00

Omkörd av snabb polisbil

SIGNALFEL:

Jag blev nyligen omkörd av en polisbil. Själv höll jag laglig hastighet, 90 km/tim. Polisbilens fart bedömer till minst 120. Några mil senare såg jag att polisbilen hade parkerats på kundparkeringen vid märkesverkstaden.

Vilka signaler sänder detta till medtrafikanter som uppmanas att hålla hastigheten, och till och med blir av med körkortet vid av bilister hastighetsöverträdelser?

Polisförakt

Jag blev nyligen omkörd av en polisbil. Själv höll jag laglig hastighet, 90 km/tim. Polisbilens fart bedömer till minst 120. Några mil senare såg jag att polisbilen hade parkerats på kundparkeringen vid märkesverkstaden.

Vilka signaler sänder detta till medtrafikanter som uppmanas att hålla hastigheten, och till och med blir av med körkortet vid av bilister hastighetsöverträdelser?

Polisförakt