2015-08-17 06:00

2015-08-17 06:00

Tråkig ungdomskommun

KIL:

Jag kan inte annat än att hålla med tidigare insändarskribenter om att Kil hela veckan är urtrist. Det är samma standardprogram år efter år och verkar enbart rikta in sig på pensionärsgruppen. Men ska vi vara helt ärliga tror jag inte heller att de tycker att det är särskilt roande.

Varför lägga pengar på ett evenemang som det tydligen inte finns något intresse för, varken från arrangörerna och invånarna? Inte konstigt att Kil har hamnat näst längst ned på listan som tråkigaste kommun för ungdomar att bo i!

SB

Jag kan inte annat än att hålla med tidigare insändarskribenter om att Kil hela veckan är urtrist. Det är samma standardprogram år efter år och verkar enbart rikta in sig på pensionärsgruppen. Men ska vi vara helt ärliga tror jag inte heller att de tycker att det är särskilt roande.

Varför lägga pengar på ett evenemang som det tydligen inte finns något intresse för, varken från arrangörerna och invånarna? Inte konstigt att Kil har hamnat näst längst ned på listan som tråkigaste kommun för ungdomar att bo i!

SB