2015-07-16 06:00

2015-07-17 12:03

Människovärdet är detsamma

SVERIGE: Flyktingar går före våra äldre?

Äldreomsorg

Såg på SVT där Mikael Ribbenvik från Migrationsverket talade om att nu får alla kommuner hjälpa till med att ordna platser till ensamkommande flyktingbarn. Hoppas att motsvarigheten till Ribbenvik angående äldreomsorgen också kommer att uttala sig att alla kommuner måste ordna platser till våra äldre så att det finns äldreboende till alla som vill ha plats.

För då behöver ingen ”bråka” med kommunen så som jag har fått göra innan min mor till slut fick en plats. Vad är skillnaden på människovärdet ?

Utan värde?

Såg på SVT där Mikael Ribbenvik från Migrationsverket talade om att nu får alla kommuner hjälpa till med att ordna platser till ensamkommande flyktingbarn. Hoppas att motsvarigheten till Ribbenvik angående äldreomsorgen också kommer att uttala sig att alla kommuner måste ordna platser till våra äldre så att det finns äldreboende till alla som vill ha plats.

För då behöver ingen ”bråka” med kommunen så som jag har fått göra innan min mor till slut fick en plats. Vad är skillnaden på människovärdet ?

Utan värde?