2015-07-13 06:00

2015-07-13 06:00

Fick p-bot trots sms-betalning

KARLSTAD: Svårbegripligt på VåxnäsSms? Aldrig mer

Parkering

På Våxnäs, närmare bestämt på Karmgatan, finns betalparkering. På p-automaten kan man välja att betala kontant, med kort eller via sms-biljett. Häromdagen när bilen parkerades där var funktionen att betala med kort ur funktion. Mynt fanns inte i tillräcklig mängd, men sms fanns ju! Toppen, så 35 kronor betalades in. Trots detta fick bilföraren 200 kronor i böter! Och det berodde inte på att tiden var överskriden. Ringde då till p-bolaget som svarar att sms inte gäller där! Några 200 kronor kommer inte att betalas tillbaka. Hm, vet inte vad man ska kalla detta? Absurt att erbjuda tjänsten men sen gäller den inte och så får man böter dessutom!

På Våxnäs, närmare bestämt på Karmgatan, finns betalparkering. På p-automaten kan man välja att betala kontant, med kort eller via sms-biljett. Häromdagen när bilen parkerades där var funktionen att betala med kort ur funktion. Mynt fanns inte i tillräcklig mängd, men sms fanns ju! Toppen, så 35 kronor betalades in. Trots detta fick bilföraren 200 kronor i böter! Och det berodde inte på att tiden var överskriden. Ringde då till p-bolaget som svarar att sms inte gäller där! Några 200 kronor kommer inte att betalas tillbaka. Hm, vet inte vad man ska kalla detta? Absurt att erbjuda tjänsten men sen gäller den inte och så får man böter dessutom!