2015-07-09 06:00

2015-07-09 11:34

Håll koll på ersättarna

LANDSTINGET LANDSTINGSFULLMÄKTIGES ORDFÖRANDELars Österdahl (M)

I artikeln om budgetmötet i Landstingsfullmäktige talar Ulric Andersson (S) om rena farsen och om det strul som uppstod. Vad han inte sa var att strulet berodde på den oreda som gällde socialdemokraternas ersättare. Så från och med i höst hoppas vi att gruppledaren har bättre koll på vem och var ersättarna ska sättas in. Det är vare sig min eller min sekreterares uppgift! Rätt man eller kvinna på rätt plats!

Med önskan om en skön sommar!

I artikeln om budgetmötet i Landstingsfullmäktige talar Ulric Andersson (S) om rena farsen och om det strul som uppstod. Vad han inte sa var att strulet berodde på den oreda som gällde socialdemokraternas ersättare. Så från och med i höst hoppas vi att gruppledaren har bättre koll på vem och var ersättarna ska sättas in. Det är vare sig min eller min sekreterares uppgift! Rätt man eller kvinna på rätt plats!

Med önskan om en skön sommar!