2015-07-07 06:00

2015-07-16 09:53

Ät inte mördade djur

Veganer har rent samvete

Mat

Överallt jag ser är människor som kallar sig djurvänner, men samtidigt äter kött, mjölk och ägg. Det går inte att kalla sig djurvän och samtidigt betala någon annan för att brutalt mörda djuren. Ja, mjölk och ägg leder också till slakt. Mjölkkorna slaktas efter 3-7 år, och deras tjurkalvar slaktas för att bli kalvkött. Alla tuppkycklingar dödas direkt efter kläckning och ägghönsen slaktas när de anses uttjänta. Alla djur mördas. Tycker du att kött, mjölk och ägg är viktigare än djurens liv? Värderar du ditt liv högre än deras? Idag finns det otroligt många veganprodukter på marknaden. Det finns ingen som helst anledning att fortsätta plåga djuren.

Tänk dig för innan du handlar nästa gång. För du äter inte en produkt - du äter Någon, som var livrädd för att dö. Någon som ingen bryr sig om...

Peter Johnson

Överallt jag ser är människor som kallar sig djurvänner, men samtidigt äter kött, mjölk och ägg. Det går inte att kalla sig djurvän och samtidigt betala någon annan för att brutalt mörda djuren. Ja, mjölk och ägg leder också till slakt. Mjölkkorna slaktas efter 3-7 år, och deras tjurkalvar slaktas för att bli kalvkött. Alla tuppkycklingar dödas direkt efter kläckning och ägghönsen slaktas när de anses uttjänta. Alla djur mördas. Tycker du att kött, mjölk och ägg är viktigare än djurens liv? Värderar du ditt liv högre än deras? Idag finns det otroligt många veganprodukter på marknaden. Det finns ingen som helst anledning att fortsätta plåga djuren.

Tänk dig för innan du handlar nästa gång. För du äter inte en produkt - du äter Någon, som var livrädd för att dö. Någon som ingen bryr sig om...

Peter Johnson