2015-06-22 06:00

2015-06-22 06:00

Olika i olika kommundelar

TORSBY:

Personal och boende i Sysslebäck har gjort många påstötningar till Torsby kommun för att få till trevligare utemiljö för de gamla och dementa på Dalbygården. Men inget gehör från kommunen förrän Ovansjö bygdeförening skänkte pengar och gratis arbetsinsats av lokala pensionärer.

Om detta hade varit i Torsby, så hade det aldrig behövts gratis arbetskraft eller insamlade pengar utan då hade tekniska eller kommunchefen fixat det.

Tönten

Personal och boende i Sysslebäck har gjort många påstötningar till Torsby kommun för att få till trevligare utemiljö för de gamla och dementa på Dalbygården. Men inget gehör från kommunen förrän Ovansjö bygdeförening skänkte pengar och gratis arbetsinsats av lokala pensionärer.

Om detta hade varit i Torsby, så hade det aldrig behövts gratis arbetskraft eller insamlade pengar utan då hade tekniska eller kommunchefen fixat det.

Tönten