2015-04-23 06:00

2015-04-23 06:00

Tar till sig av positivism

TRÄNINGSSAK:

Svar till Malvina Martinsson (NWT 21/4):

Bra skrivet! Det finns glädjedödare och fördomsfulla människor som tar ner en när man är glad över något. En vän till mig sa en gång att om det var något som hon var verkligt glad över, så behöll hon det för sig själv – för hon visste inte hur mottagaren skulle reagera.

Så ska det inte behöva vara. Positivt tänkande går att träna upp. Jag tar din insändare till mig!

Ingela Hedberg

Svar till Malvina Martinsson (NWT 21/4):

Bra skrivet! Det finns glädjedödare och fördomsfulla människor som tar ner en när man är glad över något. En vän till mig sa en gång att om det var något som hon var verkligt glad över, så behöll hon det för sig själv – för hon visste inte hur mottagaren skulle reagera.

Så ska det inte behöva vara. Positivt tänkande går att träna upp. Jag tar din insändare till mig!

Ingela Hedberg