2015-04-23 06:00

2015-04-23 06:00

Kommunen sviker skolans elever

HAMMARÖ:

När både denna och föregående regering har lovat att satsa på skolan, då gör Hammarö kommun neddragningar i skolan. Biand annat har skolpengen – antal kronor per elev – sänkts och stora besparingar ska göras. Detta drabbar i slutändan eleverna och resurserna i skolan.

Är Hammarö kommun bankrutt? Går alla skattepengar till kostsamma vindkraftverk? Och till Sätterstrandsprojektet, som slukar miljontals och åter miljontals kronor år efter år? Är det rimligt att Hammarö gör dessa stora neddragningar?

Orolig fröken

När både denna och föregående regering har lovat att satsa på skolan, då gör Hammarö kommun neddragningar i skolan. Biand annat har skolpengen – antal kronor per elev – sänkts och stora besparingar ska göras. Detta drabbar i slutändan eleverna och resurserna i skolan.

Är Hammarö kommun bankrutt? Går alla skattepengar till kostsamma vindkraftverk? Och till Sätterstrandsprojektet, som slukar miljontals och åter miljontals kronor år efter år? Är det rimligt att Hammarö gör dessa stora neddragningar?

Orolig fröken