2015-04-22 06:00

2015-04-22 06:00

U 137 kanskebara var en val

FÖRSVARSPOLITIK:

Svar på insändare av Jonas Anderssons och Max Calesson (NWT 18/4):

Vi kanske nu flera år efteråt kan fastställa att det inte var en sovjetisk ubåt som nästan flöt upp på land i Blekinge 1981. Det kanske var en kärnvapenbestyckad blåval eller en jättestor plastbåt från USA. Någon eller några från vänstern har uttryckt att om vi blir anfallna av Ryssland kan vi lika gärna lägga oss för dem.

Gud bevare oss för sådana i regerande ställning!

SET

Svar på insändare av Jonas Anderssons och Max Calesson (NWT 18/4):

Vi kanske nu flera år efteråt kan fastställa att det inte var en sovjetisk ubåt som nästan flöt upp på land i Blekinge 1981. Det kanske var en kärnvapenbestyckad blåval eller en jättestor plastbåt från USA. Någon eller några från vänstern har uttryckt att om vi blir anfallna av Ryssland kan vi lika gärna lägga oss för dem.

Gud bevare oss för sådana i regerande ställning!

SET