2015-03-27 06:00

2015-03-27 06:00

Trottoarcyklister tar över

TRAFIK

Finns det ingen i Karlstad, polis eller vakter, som kan få bort alla cyklister från trottoarerna!

Dessa cyklister struntar fullständigt i om det är folk som kommer och går. Endera så svischar de förbi i full fart eller vinglar fram mellan gående. Bötfäll dessa marodörer så kanske det blir ett slut på eländet. Kommunen skulle få in mycket pengar, speciellt på Drottninggatan från Åhlens till McDonalds och samma sträcka på motsatt sida. Järnvägsgatan är också farlig att gå på. Det fick jag personligen erfara när en cyklist kom vinglande och körde på mig. Det gjorde ont, mycket ont, men vad brydde sig den vinglande cyklisten om det. Hon bara fortsatte som om inget hade hänt. Det finns många farliga trottoarer i Karlstad som cyklisterna tagit över. Gör något åt detta elände!

Dessa cyklister struntar fullständigt i om det är folk som kommer och går. Endera så svischar de förbi i full fart eller vinglar fram mellan gående. Bötfäll dessa marodörer så kanske det blir ett slut på eländet. Kommunen skulle få in mycket pengar, speciellt på Drottninggatan från Åhlens till McDonalds och samma sträcka på motsatt sida. Järnvägsgatan är också farlig att gå på. Det fick jag personligen erfara när en cyklist kom vinglande och körde på mig. Det gjorde ont, mycket ont, men vad brydde sig den vinglande cyklisten om det. Hon bara fortsatte som om inget hade hänt. Det finns många farliga trottoarer i Karlstad som cyklisterna tagit över. Gör något åt detta elände!

  • Säkrare att gå mitt i gatan?