2015-03-27 06:00

2015-03-27 06:00

Dags att visa upp notan

VILKS

Vad sysslar våra kommunpolitiker med? Nu är det dags att vissa upp notan för Herr Vilks besök och vad som tagits av våra skattepengar.

Centralsjukhuset som tvingades ställa in två operationer och öka bemanningen på akutmottagningen. 150 hitkommenderade tungt beväpnade poliser från olika län. Plus ändringar på busstrafiken, inställd rättegång med mera. Sedan måste man undra: ska man cykla runt gående, barnvagnar och hundförare och ungar som springer härs och tvärs. Till er miljötänkare: ni borde vara i skogen och leka. Och till er kommunpolitiker: Tänk vad mycket man kunde ha gjort för sjukvården med alla dessa pengar. Det kom 150 personer för att lyssna på Vilks om rätten till det fria ordet. Nu hoppas jag att min insändare kommer in i papperstidningen för min rätt till yttrandefrihet.

Centralsjukhuset som tvingades ställa in två operationer och öka bemanningen på akutmottagningen. 150 hitkommenderade tungt beväpnade poliser från olika län. Plus ändringar på busstrafiken, inställd rättegång med mera. Sedan måste man undra: ska man cykla runt gående, barnvagnar och hundförare och ungar som springer härs och tvärs. Till er miljötänkare: ni borde vara i skogen och leka. Och till er kommunpolitiker: Tänk vad mycket man kunde ha gjort för sjukvården med alla dessa pengar. Det kom 150 personer för att lyssna på Vilks om rätten till det fria ordet. Nu hoppas jag att min insändare kommer in i papperstidningen för min rätt till yttrandefrihet.

  • Eva-Lotte Olsson