2015-03-26 06:00

2015-03-26 06:00

Margot är tuff som vågar

POLITIK

Du skriver att regeringen bör fällas och att den är inkompetent . Hur kan det vara möjligt när så många röstat fram den? Nej, du vill byta regering för att den kanske inte gynnar dig. Jag och många andra tycker att Margot Wallström är ganska tuff som vågar säga vad hon tycker. Det är väldigt strongt gjort att säga det hon sade. Vi har för få politiker som hon som vågar och törs uttala sig så. De flesta bara ”jamsar” med vid möten med andra länders politiker. Bryr du dig inte alls om hur andra har det i dag? Gillar du inte demokrati? Tycker du det är rätt att någon ska sitta i fängelse för vad hon elller han tycker och även piskas för sin åsikt? Tänk om du själv skulle drabbas av detta för att du tycker att regeringen ska fällas? Jag tycker man ska respektera varandras tro och religion men varför dessa otäcka straff? Tycker du inte detta är för hemskt? Om inte så är du en råbarkad typ!

Medmänniska

Du skriver att regeringen bör fällas och att den är inkompetent . Hur kan det vara möjligt när så många röstat fram den? Nej, du vill byta regering för att den kanske inte gynnar dig. Jag och många andra tycker att Margot Wallström är ganska tuff som vågar säga vad hon tycker. Det är väldigt strongt gjort att säga det hon sade. Vi har för få politiker som hon som vågar och törs uttala sig så. De flesta bara ”jamsar” med vid möten med andra länders politiker. Bryr du dig inte alls om hur andra har det i dag? Gillar du inte demokrati? Tycker du det är rätt att någon ska sitta i fängelse för vad hon elller han tycker och även piskas för sin åsikt? Tänk om du själv skulle drabbas av detta för att du tycker att regeringen ska fällas? Jag tycker man ska respektera varandras tro och religion men varför dessa otäcka straff? Tycker du inte detta är för hemskt? Om inte så är du en råbarkad typ!

Medmänniska