2015-03-26 06:00

2015-03-26 06:00

Less på bara jord och ogräs

KONDUKTÖRSGATAN

Nu är jag less på dessa så kallade gräsmattor utanför husen på KBAB:s fastigheter på Konduktörsgatan. Det är bara jord och ogräs. Skulle det vara för mycket begärt med lite jord och gräsfrö i stället. Sedan undrar jag om det inte går att ansa lönnarna. Grenarna växer nästan in på balkongerna och det hänger en massa döda grenar. Skulle vara bra om någon på KBAB ville svara.

Margareta

Nu är jag less på dessa så kallade gräsmattor utanför husen på KBAB:s fastigheter på Konduktörsgatan. Det är bara jord och ogräs. Skulle det vara för mycket begärt med lite jord och gräsfrö i stället. Sedan undrar jag om det inte går att ansa lönnarna. Grenarna växer nästan in på balkongerna och det hänger en massa döda grenar. Skulle vara bra om någon på KBAB ville svara.

Margareta