2015-03-26 06:00

2015-03-26 06:00

Kan vi andra göra likadant?

KONSUM VÄRMLAND

Har läst om Konsum Värmlands förra vd som var sjukskriven och samtidigt fick ut arvode från Konsum. En fråga som jag ställer till Er på Försäkringskassan: kan vi vanliga medelsvenssöner göra likadant, alltså uppbära sjukpenning och samtidigt få ett arvode? Är detta lagligt även för oss små löntagare? Skulle ju underlätta vår redan dåliga ekonomi? Arvode är alltså, om jag tolkar Er bedömning, inte lön. Hoppas få svar från Er med en förklaring.

Trångsynt

Har läst om Konsum Värmlands förra vd som var sjukskriven och samtidigt fick ut arvode från Konsum. En fråga som jag ställer till Er på Försäkringskassan: kan vi vanliga medelsvenssöner göra likadant, alltså uppbära sjukpenning och samtidigt få ett arvode? Är detta lagligt även för oss små löntagare? Skulle ju underlätta vår redan dåliga ekonomi? Arvode är alltså, om jag tolkar Er bedömning, inte lön. Hoppas få svar från Er med en förklaring.

Trångsynt