2015-03-25 06:00

2015-03-25 06:00

Svar till Mika Takamäki

POLITIKER

Politiker behöver också sans och balans, och förstå vilka konsekvenser ett felaktigt ordval kan få.

Finns nog ingen vettig person i Sverige som gillar kvinnors behandling i Saudiarabien och många andra muslimska länder men kritiken kan ske på så många olika sätt. Det var ju inte alliansregeringen som skrev avtal utan sossarna under ledning av Göran Persson. Kanske lätt att glömma bort. Kvinnorna for lika illa då men avtal skrevs ändå med Saudiarabien. Avslutningsvis tillhör jag de 87 procenten, men jag är absolut ingen sosse utan vill kunna göra egna val i livet utan att någon bestämmer åt mig. Valfrihet är viktigt.

Finns nog ingen vettig person i Sverige som gillar kvinnors behandling i Saudiarabien och många andra muslimska länder men kritiken kan ske på så många olika sätt. Det var ju inte alliansregeringen som skrev avtal utan sossarna under ledning av Göran Persson. Kanske lätt att glömma bort. Kvinnorna for lika illa då men avtal skrevs ändå med Saudiarabien. Avslutningsvis tillhör jag de 87 procenten, men jag är absolut ingen sosse utan vill kunna göra egna val i livet utan att någon bestämmer åt mig. Valfrihet är viktigt.

  • Annette B