2015-03-25 06:00

2015-03-25 06:00

Ett fång rosor till personalen

SJUKVÅRD: Mycket nöjd patient

I juni månad besökte jag akuten vid Centralsjukhuset i Karlstad. Måste tala om att jag blev mycket väl omhändertagen, blev verkligen imponerad.

Personalen var fantastisk: undersköterska, sjuksköterska och läkare. Överrapporterades till Skåre vårdcentral och blev även där fantastiskt väl omhändertagen av undersköterska, sjuksköterska och läkare. Vill gärna tala om detta för många klagar på vården. Känner mig verkligen mycket väl omhändertagen och trygg med personalen på vårdcentralen. Så ett fång rosor till er.

Personalen var fantastisk: undersköterska, sjuksköterska och läkare. Överrapporterades till Skåre vårdcentral och blev även där fantastiskt väl omhändertagen av undersköterska, sjuksköterska och läkare. Vill gärna tala om detta för många klagar på vården. Känner mig verkligen mycket väl omhändertagen och trygg med personalen på vårdcentralen. Så ett fång rosor till er.

  • U B Hein