2015-03-24 06:00

2015-03-24 06:00

Nedläggningshot i Vikene

KONSUM

Eftersom Konsum Värmland nämner Vikene som en av de butiker som kan komma att läggas ner så får vi hoppas att ortens befolkning i fortsättningen handlar i sin egen lilla trevliga butik. Inte bara mjölk och bensin när det är kris och man glömt handla i stan. Det är lätt att protestera när det blir dags så tänk först innan du handlar på stormarknader. Kan vara värt någon krona extra ibland när det inte är storpack.

Eftersom Konsum Värmland nämner Vikene som en av de butiker som kan komma att läggas ner så får vi hoppas att ortens befolkning i fortsättningen handlar i sin egen lilla trevliga butik. Inte bara mjölk och bensin när det är kris och man glömt handla i stan. Det är lätt att protestera när det blir dags så tänk först innan du handlar på stormarknader. Kan vara värt någon krona extra ibland när det inte är storpack.

  • Brönskebo