2015-03-20 06:00

2015-03-20 06:00

Vilks och yttrandefriheten

MILJONER

Är det värt miljontals kronor att få höra Vilks? Inte för mig. Det finns mängder med andra personer, som jag hellre vill höra. Dessutom har Vilks raserat mycket av det jag arbetat för hela mitt liv: interkulturell förståelse. Vilks typ av religiös provokation är billig och förödmjukande av andra kulturer har aldrig främjat fred och samförstånd. Skattepengar kan användas bättre. Je ne suis pas Vilks, je suis Voltaire och volontär för AFS Interkulturella utbildning.


Madeleine

Är det värt miljontals kronor att få höra Vilks? Inte för mig. Det finns mängder med andra personer, som jag hellre vill höra. Dessutom har Vilks raserat mycket av det jag arbetat för hela mitt liv: interkulturell förståelse. Vilks typ av religiös provokation är billig och förödmjukande av andra kulturer har aldrig främjat fred och samförstånd. Skattepengar kan användas bättre. Je ne suis pas Vilks, je suis Voltaire och volontär för AFS Interkulturella utbildning.


Madeleine