2015-03-20 06:00

2015-03-20 06:00

Uppträder inte som konstnär

VILKS

Lars Vilks kallar sig konstnär, men uppträder inte som en sådan. I stället är han en slätstruken, vilsen person! En riktig konstnär gör i de flesta fall inget stort väsen av sig, som Vilks gör, behöver inte bevakning eller fly för sitt liv. Han arbetar mest i tysthet med sin konst, blir en glädjekälla och trevnad åt de människor som tittar på den!


I Andersson

Lars Vilks kallar sig konstnär, men uppträder inte som en sådan. I stället är han en slätstruken, vilsen person! En riktig konstnär gör i de flesta fall inget stort väsen av sig, som Vilks gör, behöver inte bevakning eller fly för sitt liv. Han arbetar mest i tysthet med sin konst, blir en glädjekälla och trevnad åt de människor som tittar på den!


I Andersson