2015-03-20 06:00

2015-03-20 06:00

Oljan kan bli till sand

UTRIKESPOLITIK

Utrikesminister Margot Wallström har sagt att hon inte ångrar sin kritik mot Saudiarabiens bestraffningsmetoder, nämligen att de är ”medeltida”. Men vad anser hon om Palestinas/Hamas metoder att med motorfordon köra in bland folksamlingar i Israel och döda oskyldiga människor? En ”modern” metod som inte bör kritiseras? Och Hamas tidigare ofta praktiserade illdåd att smyga in självmordsbombare i bussar i Israel och döda och lemlästa oskyldiga människor.

Odiplomatiskt

Utrikesminister Margot Wallström har sagt att hon inte ångrar sin kritik mot Saudiarabiens bestraffningsmetoder, nämligen att de är ”medeltida”. Men vad anser hon om Palestinas/Hamas metoder att med motorfordon köra in bland folksamlingar i Israel och döda oskyldiga människor? En ”modern” metod som inte bör kritiseras? Och Hamas tidigare ofta praktiserade illdåd att smyga in självmordsbombare i bussar i Israel och döda och lemlästa oskyldiga människor.

Odiplomatiskt