2015-03-16 06:00

2015-03-16 06:00

Ofattbart dåligt utrustade

AMBULANSER:

Att landstingets ambulanser inte har fyrhjulsdrift är helt ofattbart, både med tanke på ambulanspersonalens och patienternas säkerhet! Samt även övriga trafikanters.

De som i alla väglag ska köra i höga hastigheter och kunna ta sig fram på halkiga och dåligt plogade vägar... Att köra med fyrhjulsdrift är så mycket säkrare och tryggare vet jag av egen erfarenhet. Hoppas verkligen det blir ändring på detta!

Vivianne

Att landstingets ambulanser inte har fyrhjulsdrift är helt ofattbart, både med tanke på ambulanspersonalens och patienternas säkerhet! Samt även övriga trafikanters.

De som i alla väglag ska köra i höga hastigheter och kunna ta sig fram på halkiga och dåligt plogade vägar... Att köra med fyrhjulsdrift är så mycket säkrare och tryggare vet jag av egen erfarenhet. Hoppas verkligen det blir ändring på detta!

Vivianne