2015-03-16 06:00

2015-03-16 06:00

Låt proffsen ta över sjukvården

POLITIK: Brist på pengar

Nyligen var det ett reportage om underbemanning i vården: personal som går på knäna och brist på pengar för att bedriva verksamheten. Den ena landstingspolitikern efter den andra och skyllde på tidigare bedriven politik och att en utredning ska starta skyndsamt.

Det dessa politiker inte verkar vilja inse är att det är deras organisation som snyltar stora mängder pengar ur den utdelade potten. Jag kan inte förstå vad vård och politik har med varandra att göra. Jag får ingen bättre eller annorlunda vård om det sitter en borgerlig eller socialdemokratisk majoritet i landstinget.

Vård är vård och den ska skötas av proffs, inte politiker. Så mitt förslag är att man avskaffar denna organisation och ser till att pengarna går dit där de hör hemma. Då kommer vi garanterat att se ett lyft för vården!

Politik har inget med vård att göra

Nyligen var det ett reportage om underbemanning i vården: personal som går på knäna och brist på pengar för att bedriva verksamheten. Den ena landstingspolitikern efter den andra och skyllde på tidigare bedriven politik och att en utredning ska starta skyndsamt.

Det dessa politiker inte verkar vilja inse är att det är deras organisation som snyltar stora mängder pengar ur den utdelade potten. Jag kan inte förstå vad vård och politik har med varandra att göra. Jag får ingen bättre eller annorlunda vård om det sitter en borgerlig eller socialdemokratisk majoritet i landstinget.

Vård är vård och den ska skötas av proffs, inte politiker. Så mitt förslag är att man avskaffar denna organisation och ser till att pengarna går dit där de hör hemma. Då kommer vi garanterat att se ett lyft för vården!

Politik har inget med vård att göra