2015-03-14 06:00

2015-03-14 06:00

Förbud, förbud, förbud...

LEVNADSREGLER:

Nu är våren här, snart även sommaren. Då kraxar kärringarna på Socialstyrelsen i gång: Grilla inte korv eller rött kött, och ligg inte i solen – det ger cancer. Drick inte vin eller öl varma sommarkvällar, det skadar. Låt bli att röka och snusa, det ger cancer.

Alltså: om man ska leva som de lär, får man sitta i skuggan av en vedstapel och glufsa i sig havregrynsgröt och dricka kranvatten.

Det är sådant som gör livet värt att leva!

O K

Nu är våren här, snart även sommaren. Då kraxar kärringarna på Socialstyrelsen i gång: Grilla inte korv eller rött kött, och ligg inte i solen – det ger cancer. Drick inte vin eller öl varma sommarkvällar, det skadar. Låt bli att röka och snusa, det ger cancer.

Alltså: om man ska leva som de lär, får man sitta i skuggan av en vedstapel och glufsa i sig havregrynsgröt och dricka kranvatten.

Det är sådant som gör livet värt att leva!

O K