2015-03-13 06:00

2015-03-13 06:00

Stoppa Lars Vilks i Karlstad!

RISKFYLLT:

Stoppa Vilks föreläsning nu på måndag den 16/3 i Gamla Wermlandsbankens lokaler vid Stora torget i Karlstad!

Vilks har orsakat tillräckligt med blodspillan och död genom sina provokationer mot en världsreligion. Jag anser att den valda lokalen är mycket olämplig för ändamålet eftersom många arbetar runt och omkring. Utanför har vi även stadsbussar som kommer och går, och så vidare.

Jan Petersson

Stoppa Vilks föreläsning nu på måndag den 16/3 i Gamla Wermlandsbankens lokaler vid Stora torget i Karlstad!

Vilks har orsakat tillräckligt med blodspillan och död genom sina provokationer mot en världsreligion. Jag anser att den valda lokalen är mycket olämplig för ändamålet eftersom många arbetar runt och omkring. Utanför har vi även stadsbussar som kommer och går, och så vidare.

Jan Petersson