2015-03-12 06:00

2015-03-12 06:00

Beredskapmåste finnas

LÄRARVIKARIER:

Svar till Christine Henningsson och Bert Falk (NWT 10/3):

Ni får det att låta som att det rör sig om en frånvaro på en vecka, när det handlar det om lektioner som började ställas in redan under höstterminen, för att bara blir fler och fler fram till december då så gott som alla lektioner i detta ämne ställdes in, bortsett från några enstaka tillfällen då klassen hade en vikarie.

Ni har alltså haft sen i höstas på er att hitta en vikarie i just detta ämne.

Till detta ska läggas alla lektioner i andra ämnen som har varit inställda, senast den 11/3.

Jag saknar fortfarande ett konkret svar på vad kommunen/Norrstrandsskolan tänker vidta för åtgärder så att inte fler elever ska behöva råka ut för samma sak. Det måste finnas en beredskap när en situation som denna uppstår.

A S

Svar till Christine Henningsson och Bert Falk (NWT 10/3):

Ni får det att låta som att det rör sig om en frånvaro på en vecka, när det handlar det om lektioner som började ställas in redan under höstterminen, för att bara blir fler och fler fram till december då så gott som alla lektioner i detta ämne ställdes in, bortsett från några enstaka tillfällen då klassen hade en vikarie.

Ni har alltså haft sen i höstas på er att hitta en vikarie i just detta ämne.

Till detta ska läggas alla lektioner i andra ämnen som har varit inställda, senast den 11/3.

Jag saknar fortfarande ett konkret svar på vad kommunen/Norrstrandsskolan tänker vidta för åtgärder så att inte fler elever ska behöva råka ut för samma sak. Det måste finnas en beredskap när en situation som denna uppstår.

A S